Nieuwe trouwlocatie Leiderdorp

LEIDERDORP - De Lindehof Bed & Breakfast aan de Achthovenerweg is aangewezen als trouwlocatie van de gemeente Leiderdorp. De officiƫle ondertekening van de overeenkomst vindt donderdagmiddag plaats, namens de gemeente is burgemeester Laila Driessen hierbij.

De gemeente Leiderdorp beschikt over een gevarieerd palet aan trouwlocaties; De Trouwzaal en de Trouwkamer in het gemeentehuis; De Dorpskerk; Brasserie Park; Het Huis De Roef; Zijlstroom, Groene Hart Cruises en vanaf donderdag dus De Lindehof Bed & Breakfast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>