Fantasietuin ‘t Loo officiële trouwlocatie

't LOO - De prachtige Fantasietuin gelegen aan de Vierschotenweg 5 in 't Loo is sinds 1 maart een officiële trouwlocatie. De sprookjesachtige tuin is een unieke, romantische en sfeervolle plek om elkaar het jawoord te geven.

Burgemeester Hoogendoorn lanceerde het idee om van de Fantasietuin een officiële trouwlocatie te maken, toen hij onlangs een bezoek bracht aan het kleine paradijs van Beerd en Jenny van de Put. 'Ruim 25 jaar geleden ben ik begonnen met de aanleg van deze tuin, eigenlijk een nogal uit de hand gelopen hobby. Jenny verzorgde de inrichting van onder meer het gedeelte waar bezoekers iets kunnen eten of drinken. Wij zijn inmiddels een officiële kijktuin en tevens Rustpunt voor fietsers en wandelaars. Het idee van een trouwlocatie sprak ons allebei direct aan.'

Inmiddels voldoet de Fantasietuin aan alle eisen om een officiële trouwlocatie te mogen zijn. Er zijn twee prachtige, overdekte plekken in de tuin waar getrouwd kan worden. De eerste locatie is de sfeervolle keldergrot met bijzondere muurschilderingen en kan 45 tot 50 gasten herbergen. De tweede locatie is bijna klaar en is een heuse druipsteengrot. Er is een aparte ruimte aanwezig waar de ambtenaar zich kan om kleden en een ruimte voor een laatste overleg met het bruidspaar. De tuin zelf met rotspartijen, watervalletjes, bruggetjes en schitterende planten en bloemen is bij uitstek geschikt voor het maken van trouwfoto's. Het eerste bruidspaar heeft inmiddels "geboekt" en zal op 18 mei aanstaande in de keldergrot in het huwelijk treden.

Jenny vertelt: 'In overleg kunnen de gasten van het bruidspaar onthaald worden met koffie of thee, al dan niet met gebak, terwijl het bruidspaar ondertussen de trouwfoto's laat maken in de tuin.'

Van de Put is tevens in overleg met Landal 't Loo om tot een samenwerking te komen: 'Het is een mooie locatie om bijvoorbeeld het diner of een feest te geven en met voldoende parkeerruimte. Bovendien ligt het op loopafstand van de Fantasietuin.'

Heeft u trouwplannen en bent u op zoek naar een unieke locatie? Neem eens contact op met Beerd of Jenny van de Put om de mogelijkheden te bespreken (0525-630871) of neem eens een kijkje op de vernieuwde website www.fantasietuin.nl voor een sfeervolle indruk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>