Doolhof Ruurlo als nieuwe trouwlocatie in Berkelland

RUURLO aE" Het kasteel in Ruurlo is al een populaire plek voor mensen die gaan trouwen. Maar sinds kort kun je elkaar  ook het ja-woord geven in het doolhof aan de Hengeloseweg.   Stichting Toeristische Activiteiten Ruurlo (STAR) heeft toestemming gekregen van de gemeente Berkelland om op deze plek huwelijken te voltrekken. Deze trouwlocatie is vrij uniek in Nederland. Doolhof Ruurlo is met een oppervlakte van 8740 m2 de grootste van het land. In 1996 haalde het doolhof in Ruurlo het Guinness Book of Records als grootste ter wereld.

Vanaf 2012 is het mogelijk om in Doolhof Ruulo te trouwen. Dit is natuurlijk een unieke gelegenheid en weer eens wat anders. Doolhof Ruurlo beschikt over twee pagode tenten waar zij maximaal 50 personen kunnen onder brengen. De tenten worden opgesteld in het hart van de Doolhof naast de   toren. Spannend dus om bijvoorbeeld je gasten zelf te weg te laten zoeken door het doolhof naar deze locatie. De pagode tenten kunnen geheel naar jullie wensen worden aangekleed en ingericht.

Doolhof Ruurlo nieuwe trouwlocatie in Berkelland

Doolhof Ruurlo voor je huwelijksvoltrekking

De offici

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>