International Wedding Awards 2012 – Results

De verkiezing van de International Web Awards 2012 is voorbij! Na bijna 10 dagen van fanatiek stemmen is die dan eindelijk daar: de lijst van de 99 meest inspirerende trouwwebsites van over de hele wereld! We hebben de lijst voor je opgedeeld in continent, de volgorde is willekeurig.

International Wedding Awards 2012 voor Nederland

Gefeliciteerd aan alle winnaars en specifiek aan The Perfect Wedding, Arnhems Meisje en Hip je huwelijk in, die voor Nederland de eer in de International Wedding Awards 2012 hoog houden! Voor alle details verwijzen we je naar het artikel “De 99 meest inspirerende trouwwebsites van over de hele wereld aE" gesponsord door Etsy” op de site van Zankyou.

International Wedding Awards 2012 - The results

International Wedding Awards 2012 demographic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>