Nieuws en leuke artikelen over trouwen / huwelijk etc. (24-04-2012 t/m 25-04-2012)

Wij hebben onderstaande artikelen over trouwen en huwelijk etc. gevonden van 24-04-2012 t/m 25-04-2012:

 • Robert Pattinson en Kristen Stewart willen trouwen
  Twilight-sterren Robert Pattinson en Kristen Stewart zouden trouwplannen hebben. Een bron vertelt aan Showbizspy dat de twee klaar zijn voor een volgende stap in hun relatie. Onlangs zouden Robert en Kristen een serieus gesprek hebben gehad over de toekomst.
 • Adam Levine gefascineerd door huwelijk
  Adam Levine zegt ‘extreem gefascineerd’ te zijn door het huwelijk. Hoewel de 33-jarige zanger van Maroon 5 sinds begin deze maand vrijgezel is, na zijn breuk met model Anne Vyalitsyna, blijft het huwelijk hem bezighouden. Dat zegt Adam in het Amerikaanse blad Paper Mag.
 • Trouwen tijdens het EK: if you can’t beat them, join them!
  In gedachten leek het allemaal zo mooi: een trouwdatum in de zomer, met véél kans op het zonnetje, vakantie, het goede leven! Maar dan gooit de UEFA ineens roet in het eten: het speelschema van het EK voetbal wordt bekendgemaakt… 9 juni Nederland-Denemarken, 13 juni Nederland-Duitsland, 17 juni frikkin‘ Portugal-Nederland. F*ck, de grote voetbalwedstrijden van deze zomer vallen tegelijk met jouw bruiloft! Wat nu?
 • Marianne Weber weigert huwelijk
  Marianne Weber ziet het nut niet in van twee vrouwen die elkaar het jawoord geven. De zangeres zal dan ook nooit in het huwelijksbootje stappen met haar vriendin Rita van 't Hof.
 • ’10-jarig meisje kan gewoon trouwen’
  Meisjes moeten gewoon kunnen trouwen als ze tien of twaalf jaar zijn, dat laat de grootmoefti van Saoedi-Arabië weten.
  Sheikh Abdul Aziz bin Abdullah reageert hiermee op mensen die de minimumleeftijd voor trouwen willen verhogen naar 25 jaar. “Onze moeders en grootmoeders trouwden toen ze amper twaalf waren. Een goede opvoeding zorgt ervoor dat een meisje op die leeftijd aan al haar huwelijkse eisen kan voldoen.”
 • Ik wil zon op mijn trouwdag: wanneer kan ik het beste trouwen??
  Voor een zonnige, droge bruiloft moet je volgens klimatoloog Rob Sluijter van het KNMI in april of mei trouwen. Het liefst langs de kust of in de Randstad. „April is de droogste maand van het jaar en eventuele neerslag valt vooral in het binnenland. Het koude zeewater, dat in het voorjaar maar moeilijk opwarmt, onderdrukt wolkenvorming en neerslag.”
 • Oprah op bruiloft Yolande van NL Hollywood Vrouwen
  Net 5 sluit vanavond het tweede seizoen van Nederlandse Hollywood Vrouwen af en daarin is natuurlijk de bruiloft van Yolande te zien. Daar is heel deze tweede reeks naar toe gewerkt. Yolande heeft kosten noch moeiten gespaard voor haar sterrenbruiloft, waar onder andere Oprah Winfrey één van de gasten is. Maar ook Andrea Bocelli, Dr. Phil en vele andere celebs zijn aanwezig om de twee elkaar het jawoord te zien geven.
 • DIY: gezond tussendoortje voor de kinderen op je bruiloft
  Deze week is het een jaar geleden dat Els & Christiaan zijn getrouwd. Het was de eerste warme lente dag met prachtige bloesem. Ik heb de foto’s weer zitten bekijken en geniet van de herinneringen. Alles op 1 locatie geeft zo veel gezelligheid en rust op z’n dag! Nu genoot het bruidspaar ontzettend en de familie en vrienden waren ook zeer betrokken.
  Uit deze bruidsreportage laat ik je vandaag een DIY idee zien die erg leuk is om te maken (maar veel tijd en gepriegel kost :-) De groepsfoto’s met de daggasten hadden we gemaakt en de groep zou daarna een korte rondleiding krijgen door Willemstad voordat we gingen diner. Voor alle daggasten had ik een lekker gezond tussendoortje: een appel. Maar dan wel even bijzonder. Alle appels hadden om hun steeltje een strikje met daar aan een label waarop stond: eet smakelijk! Natuurlijk in de stijl van de trouwkaart.
 • Win een diner voor 2 met de Tiny Little Bigband!!
  Gezellig romantisch dineren op woensdag 9 mei 2012 in het hippe restaurant Hotel New York in Rotterdam. Dit is mogelijk als je mee doet met de actie die de Tiny Little Bigband in samenwerking met Wedspiration organiseert. Vanaf 18.30 uur worden jullie hartelijk ontvangen en geniet je van een door jullie zelf uitgekozen menu met op de achtergrond de live muziek van de Tiny Little Bigband.
 • Stylingshoot: Black and White (inspiratie voor je bruiloft)
  Vandaag een prachtige styling shoot met Black and White! Vorige week liet ik je al een styling shoot zien met Sweet Soft Pink als thema. Nu een hele andere styling.
  Ik moet wel zeggen dat ik dit bruidsboeket echt geweldig vindt! Wat ontzettend mooi zo’n wit bruidsboeket met prachtige rozen (wat heel veel bruiden willen!) en dan die liefe strikjes er in. Ik hou van die personal touche. Het gestreepte bord is ook heel gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>