Last minute trouwen: Toch niet naar Las Vegas!

Bijna hadden ze hun huwelijk afgeblazen… Op 25 september zat ik, weddingplanner Marit van Die, voor het eerst om de tafel met Dieuwke en Johan. Op 23 december trouwden ze.

Last minute trouwenTwee jaar geleden ging Johan voor Dieuwke op zijn knieen. Niet lang daarna bleek er een tweede kindje op komst te zijn en besloten ze nog even niet te gaan trouwen. Ze bleven dromen van hun grote dag en niet veel later startten de voorbereidingen hiervoor dan toch echt. Helaas dreigde hun droom een nachtmerrie te gaan worden. Wanneer je zo precies voor ogen hebt hoe je huwelijksdag eruit moet zien, maar je eigenlijk je handen al vol hebt aan twee jonge kindjes en drukke banen, dan willen de voorbereidingen weleens wat vertragen.

Zo ook bij Dieuwke en Johan. De ‘save the date’ was verstuurd, het thema stond vast, de ondertrouw was geregeld en ook de locatie was besproken. Daarna kwam het een beetje stil te staan, maar de tijd ging door. Plannen genoeg, maar hoe die dan ten uitvoer te brengen? Langzaam zakte de energie bij hen weg. Ze stonden op het punt om alles af te blazen en samen in Las Vegas te trouwen. Iets hield hen tegen…: al hun lieve vrienden en familie wilden ze veel te graag bij dit bijzondere moment aanwezig laten zijn!

Uiteindelijk vroegen ze mij om hulp. Hulp die ik deze enthousiaste, lieve mensen maar al te graag wilde bieden! Een uitdaging was het wel: in zo’n korte tijd nog zoveel regelen en in orde maken. Vol enthousiasme ging ik aan de slag. In de weken tot de trouwdag ontstond een intensieve en energieke samenwerking. De ‘to do-list’ groeide, om daarna gelukkig ook snel weer te slinken. Al snel zag het aanstaand bruidspaar door de bomen het bos weer. Ze vertelden me dat ze een ‘energy boost’ kregen van de samenwerking en inmiddels weer durfden te dromen van hun Winter Wonderland.

Last minute trouwen: Weddingplanner Marit van Die van Coeur Events helpt!

Foto: Admiron Photography

Op 23 december jl. waren Dieuwke en Johan het stralende middelpunt op hun droomdag. De sneeuw liet hen in de steek, maar dat mocht de pret niet drukken. De dag stond in het teken van hun liefde voor elkaar en werd omlijst door vrienden die speciaal voor hen zongen en bijzondere speeches van vrienden en familie. Zelf hoefden ze op deze dag maar 1 ding: zorgeloos genieten en stralen. En dat deden ze!

 

Ook geinteresseerd in de diensten van Coeur Events & Weddings, of gaan jullie ook last minute trouwen? Neem eens een kijkje op www.coeur-events.nl

Veelgebruikte zoektermen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>