Nieuws en leuke artikelen over trouwen / huwelijk etc. (15-05-2012 t/m 16-05-2012)

Wij hebben onderstaande artikelen over trouwen en huwelijk etc. gevonden van 15-05-2012 t/m 16-05-2012:

 • Relaxed en sfeervol trouwen op een te gekke trouwlocatie: de Buurtboerderij in Amsterdam
  Je bent het vast wel met ons eens dat een trouwlocatie vooral een plek moet zijn die relaxed is, waar je je 100% op je gemak voelt. Dat kan een weiland zijn, je stamkroeg, die leuke strandtent of misschien wel een heel schattig klein kerkje op een mooie plek. Omdat de bijzondere locaties niet altijd voor het oprapen liggen, spitsten wij onze oren toen trouwfotograaf Sjoerd Booij ons vertelde over een te gekke locatie waar hij onlangs bruidspaar Leontien & Bart fotografeerde: De Buurtboerderij in Amsterdam.
 • Mannen en cupmaten: een gelukkig huwelijk?
  Mannen en cupmaten, wat weten ze daar nou eigenlijk van? 85 procent zegt wel heel stoer te weten wat de cupmaat van hun vrouw is, maar de vrouwen zelf denken dat maar 56 procent van de mannen er iets van weet. Maar wie heeft gelijk?
 • Dutch Wedding Awards
  Het kloppend hart van elke bruiloft zijn de leveranciers. Zij zorgen ervoor dat het hart van bruidspaar en gasten sneller gaat kloppen. Met hart en ziel zetten zij zich in. Uit de grond van ons hart reiken wij daarom de Dutch Wedding Awards uit.
  De genomineerden in alle categorieën zijn bekend! Maandag 18 juni volgt de uitreiking en bekendmaking van de winnaars. Inmiddels is de verkoop van de entree tickets gestart en kunt u een keuze maken uit een VIP-arrangement een Friendship of een reguliere entreeticket.
 • Bruidegom verdacht van moord op bruid
  De politie in Burbank, een voorstad van Chicago, is op zoek naar een bruidegom die ervan wordt verdacht zijn bruid kort na het huwelijksfeest te hebben doodgestoken. Het stoffelijk overschot van de 26-jarige vrouw werd zondag aangetroffen in de badkuip van hun appartement.
 • Tom Cruise is nog steeds dol op Katie
  Tom Cruise heeft de aanhoudende geruchten dat zijn huwelijk met Katie Holmes op instorten staat, hevig ontkracht.
 • Speelfilm over nephertog die in basiliek Oudenbosch wilde trouwen
  Er komt een speelfilm over de meesteroplichter die in 2010 als hertog Marc-Anthonie van Wilderoden d'Aragon zou trouwen in de basiliek van Oudenbosch.
 • Bruid net na huwelijksfeest gruwelijk vermoord
  De politie in het Amerikaanse Burbank is een klopjacht begonnen op de 30-jarige Arnoldo Jimenez die een aantal uren na hun huwelijk zijn kersverse echtgenote Estrella Carrera (26) gruwelijk om het leven zou hebben gebracht.
 • Zelf ontharen met salonresultaat: glad huwelijksnacht in
  Als vrouw wil je graag continu gladde en zachte benen, zonder daar elke keer veel moeite voor te moeten doen. Tijdens je trouwdag, huwelijksnacht en natuurlijk de honeymoon wil je je daar geen zorgen over te hoeven maken. De introductie van het nieuwe EasyWax systeem van Veet is dan ook een welkome innovatie in ontharingsmogelijkheden. Ongewenste haartjes zijn nu nog gemakkelijker te verwijderen met een salonwaardig resultaat.
 • Bruidjes op Kasteel De Haar
  Onlangs vond de trouwbrancheborrel van de NTBO plaats op het prachtige Kasteel De Haar in Haarzuilen. Helaas lukte het me niet om eerder te vertrekken om de tentoonstelling “Bruidjes op De Haar” te bekijken. Deze tentoonstelling was ‘s morgens feestelijk geopend door BN’ers. Als ik nu de foto’s en het filmpje bekijk, dan had ik het wel met eigen ogen willen zien. Misschien is de tentoonstelling ook voor jou leuk om te gaan bekijken. De trouwjurken van bekende Nederlanders worden in de mooie zalen getoond. Toch leuk om even te zien wie welke jurk toen had gekozen. In ieder geval hangt die van mij er niet tussen!!
 • Middeleeuwse bruiloft in Hattem (Gelderland)
  Een passie voor de Middeleeuwen hebben Yvonne Bisschop en Johan Zweep. Dit is dan ook de reden waarom zij elkaar eeuwige trouw gaan beloven tijdens het Dikke Tinne Festival dat Rond Uit Hattem op zaterdag 8 september in de historische binnenstad van Hattem gaat houden.

Veelgebruikte zoektermen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>